KYOTO MINAMIZA NADAMAN DYAYA

Shijo-Ohashi:Kyoto Minamiza 2F
ーお知らせー
祇園祭開催期間中、下記の通り営業時間と、定休日の変更を致します。
期間/2024年7月15日(月)~18日(木)
【営業時間延長】
2024年7月15日(月) 11:30~20:00(19:30L.O) 
7月16日(火) 11:30~20:00(19:30L.O)
7月17日(水) 11:30~18:00 
【代休】
7月18日(木)

冷たい稲庭うどんや一品料理、
ひんやりスイーツもご用意しておりますので、
ぜひ、お越しください。

▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲
Variety of original menus using one of Japan's three major udon noodles, "Inaniwa Udon" from Akita Prefecture are offered in relaxed and modern Japanese -style atmosphere.
Address
Minamiza 2F, Higashizume, Shijo-Ohashi, Higashiyama-ku, Kyoto, 605-0075 Japan
Opening hours
11:30~18:00
*Business hours are subject to change

Closed : Wednesday

notice

  • レストラン

Our chef

With the motto of “Making customers smile with our cuisine” and we aspire to evolve traditional Japanese cuisine and spread the excellence of Japanese cuisine to people all around the world.
Every day I will devote myself to provide dishes that convey "Freshness", "Inspiration" and "Joy".

Chief Chef
川田 裕介
Yusuke Kawata

Born in Hyogo Prefecture