Sapporo NADAMAN Garden

Sapporo:Hokkaido Sapporo Park Hotel 11F
※期間限定
春陽(しゅんよう)14520円(税サ込)
3月1日~
春の逸品料理 4月30日まで

※本懐石 葵 18000円(税サ込)
※寿司懐石・天婦羅懐石・和牛ステーキ懐石15000円(税サ込)
(ホール席・個室のみの提供)
※法要懐石 百合 12000円 法要懐石弁当 白菊 8000円
(お弁当は店内のみでお召し上がりの物です。お届けは承っておりません)
ご予約お待ち申し上げております
011-511-3355
四季により表情を変える景色を眺めながら至福の一時を。

窓外にひろがる中島公園。四季折々の表情を見せる藻岩山。ある時は、桜・新緑・またある時は紅葉・雪がひらひらと舞う景色を望める札幌なだ万雅殿。和食ながら新しい感覚を持った渾身の料理の数々と、真心こめたおもてなしが皆様の素晴らしい時間に華を添えるでしょう。
Address
Sapporo Park Hotel 11F, 3-1-1 Minami-Jujo Nishi, Chuo-ku, Sapporo, Hokkaido, 064-8589 Japan
Opening hours
Breakfast 7:00 - 10:00 (L.O. 10:00)
Lunch 11:30 - 15:00 (L.O. 14:30) ※
Dinner 17:00 - 21:00 (L.O. 20:00)※
※Kaiseki menu/ Course L.O. 14:00
 
*Sushi Bar closed on Wednesdays/ Tempura counter closed on Thursdays (Except public holiday)

Our chef

I work to keep Nadaman traditions with a spirit of exploration and trying something new to see guests’ smiles.

Chief Chef
尾中 栄智郎
Eichiro Onaka
Exclusive First-Class Cook Master

Born in Kagoshima Prefecture

The job of cooking can give happiness to guests through food. I try hard to create unforgettable dishes with spirit of exploration.

Chief Chef
高橋 邦夫
Kunio Takahashi
Exclusive First-Class Cook Master

Born in Hokkaido

notice

  • レストラン