Sapporo NADAMAN Garden

Sapporo:Hokkaido Sapporo Park Hotel 11F
※ランチ限定「鰻のひつまぶし膳」5000円
7月31日まで
※夏の贅沢三昧 7月31日まで
※【予告】
◆8月「なだ万涼風麺・フェア」開催
ランチ限定土日祝含む
(8月10日~17日を除く)
8月31日まで
◆8月9月限定「なだ万 匠の饗宴 九撰」
全国各地の調理長の匠の料理が今回限り一つの懐石に集まりました。
九人の調理長の渾身の料理をぜひご賞味下さい。
季節のおすすめ欄で献立公開中
※8月、9月は懐石葵(18000円)をお休みさせていただきます。
四季により表情を変える景色を眺めながら至福の一時を。

窓外にひろがる中島公園。四季折々の表情を見せる藻岩山。ある時は、桜・新緑・またある時は紅葉・雪がひらひらと舞う景色を望める札幌なだ万雅殿。和食ながら新しい感覚を持った渾身の料理の数々と、真心こめたおもてなしが皆様の素晴らしい時間に華を添えるでしょう。
Address
Sapporo Park Hotel 11F, 3-1-1 Minami-Jujo Nishi, Chuo-ku, Sapporo, Hokkaido, 064-8589 Japan
Opening hours
Breakfast 7:00 - 10:00 (L.O. 10:00)
Lunch 11:30 - 15:00 (L.O. 14:30) ※
Dinner 17:00 - 21:00 (L.O. 20:00)※
※Kaiseki menu/ Course L.O. 14:00
 
*Sushi Bar closed on Wednesdays/ Tempura counter closed on Thursdays (Except public holiday)

Our chef

I work to keep Nadaman traditions with a spirit of exploration and trying something new to see guests’ smiles.

Chief Chef
尾中 栄智郎
Eichiro Onaka
Exclusive First-Class Cook Master

Born in Kagoshima Prefecture

The job of cooking can give happiness to guests through food. I try hard to create unforgettable dishes with spirit of exploration.

Chief Chef
高橋 邦夫
Kunio Takahashi
Exclusive First-Class Cook Master

Born in Hokkaido

notice

  • レストラン