Yokohama NADAMAN
Seasonal menu
MASTERS SUMMER FEASTS of 9
■Cold Dish
White sesame and soymilk tofu topped with stewed abalone, mini okra and lumpfish in puree mulukhiya soup
(Nagoya NADAMAN Chief Chef Katsuhiro Ninomiya)
■Side Dish
Marinated octopus and scallop with Japanese ume-dressing cucumber, yam and myoga-ginger, served with grated white radish and wasabi
(Hiroshima NADAMAN Chief Chef Yoshiyuki Nishiyama)
■Hot Dish
Seared pike conger and grilled matsutake-mushroom on gilled yam with kujo-leek, nanban-kohmi vinegar sauce
(Kobe NADAMAN Chief Chef Takayuki Kanda)
■Sashimi
Bluefin tuna, seared rosy seabass, lightly fried kuruma-prawn and striped jack
(Shinjuku NADAMAN Chief Chef Takehiko Yoshida)
■Simmered Dish
Ise-lobster, tilefish, scallop dumpling, kamo-eggplant and winter melon in seafood miso soup, served in a small hot pot
(NADAMAN TAKANAWA Prime Chief Chef Harutoshi Suzuki)
■Side Dish
Cold corn cream paste topped with sea urchin, consommé jelly
Hairy crab meat and tomato mousse salad
(Sapporo NADAMAN Garden Chief Chef Eichiro Onaka)
■Grilled Dish
Japanese black wagyu beef sukiyaki roll with matsutake-mushroom, egg yolk sauce
Ayu-fish confit on grated cucumber, pickled summer vegetables
(Osaka NADAMAN Chief Chef Atsushi Takayama)
■Meal
Rice with grilled pike conger and matsutake-mushrooms in a clay pot, served with red miso soup and pickles
(Yokohama NADAMAN Chief Chef Tsuyoshi Motoyama)
■Dessert
Nadaman Swiss roll with peach compote, grapes with jelly
(Nakanoshima NADAMAN Chief Chef Keiji Sugimoto)
*Kindly inform staffs if you have food allergy or any dietary restrictions.
*Menu contents may change due to market supply condition.
*Above prices include 15% service charge and 10% consumption tax.
秋の味覚 「松茸 富士山コース」
秋の味覚 『松茸』 を心ゆくまでご堪能ください。
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ご予約は Web予約 または お電話 045-223-3344 でも承ります。
Web予約をご利用の際は、カテゴリー『和食テーブル』をお選びください。
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■旬 菜
■松茸土瓶蒸し
■松茸入り天婦羅
■松茸入り肉料理
・「和風ステーキ」
・「すき焼き小鍋」
・「しゃぶしゃぶ小鍋」
の三種からお選びいただけます。
■松茸寿司入り盛合せ
■デザート
*食材によるアレルギー等をお持ちの方はスタッフにお申し付けください。
*仕入れの影響により、献立内容に変更がある場合がございます。
*上記価格は消費税とサービス料15%含みます。
期間限定ランチ「秋の香り ~松茸いろいろ~」
秋の味覚「松茸」を、土瓶蒸し・天婦羅・御飯で楽しめる期間限定ランチ!
土日祝もご利用OK、秋の訪れをお楽しみください。
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ご予約は Web予約 で承ります。
Web予約をご利用の際は、カテゴリー『和食テーブル』をお選びください。
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■先 付
季節野菜の浸し
鯖小袖寿司 衣かつぎ小芋
銀杏松葉刺し 公孫樹真丈
揚げ稲穂
■吸 物
松茸土瓶蒸し
鶏丸 海老 鱧
紅葉麩 三つ葉 酢橘
■造 り
本日の盛合せ あしらい
■揚 物
松茸と秋野菜の天婦羅
天つゆ 薬味
■食 事
松茸せいろ御飯
香の物
赤出汁
*食材によるアレルギー等をお持ちの方はスタッフにお申し付けください。
*仕入れの影響により、献立内容に変更がある場合がございます。
*上記価格は消費税とサービス料15%含みます。